ΕΝΑ ΞΩΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ OLVIO - ΑΠΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 15:30 ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΘΕΑΤΡΟ OLVIO
Αθήνα, Βοτανικός
Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, τηλ: 210 3414118
Κάθε Κυριακή στις 15:30 και καθημερινά για σχολεία.

Από 26 Νοεμβρίου 2023 και για λίγες μόνο παραστάσεις
5η Χρονιά Επιτυχίας!

Ηλικίες: 4-10 ετών
Διάρκεια: 70 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Προπώληση εισιτηρίων: www.more.com Ι Είσοδος θεάτρου
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ και ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:
τηλ. 210-8674657, 210-8665144, (Δευτ. – Παρ. 9.30-13.30, theatropol@otenet.gr)

Ο χειμώνας κοντεύει να μας χτυπήσει την πόρτα και η ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ μάς παρουσιάζει μια άκρως εορταστική περιπέτεια, γεμάτη δράση, μουσική και τραγούδι, αλλά και όμορφες συγκινητικές στιγμές, που αποδίδει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων: την ομορφιά του να δίνεις, να μοιράζεσαι και να αγαπάς.

“Σε ένα εργοστάσιο παιχνιδιών, ο πλούσιος ιδιοκτήτης του, ενθουσιάζεται όταν στην πόρτα του εμφανίζεται ένα καλόψυχο ξωτικό των Χριστουγέννων, που φτιάχνει υπέροχα παιχνίδια! Του προσφέρει αμέσως δουλειά, χρησιμοποιώντας το για να κερδίσει περισσότερα χρήματα. Δεν γνωρίζει όμως πως το ξωτικό έχει μια κρυφή αποστολή. Σύντομα τα μοχθηρά του σχέδια μπλέκονται με την αποστολή του ξωτικού και η κοινή τους πορεία θα τους αλλάξει για πάντα!”

Πρόκειται για μια παράσταση άκρως χιουμοριστική αλλά και περιπετειώδη, με πρωτότυπα τραγούδια που ερμηνεύονται ζωντανά επί σκηνής από τέσσερις υπέροχους ηθοποιούς και μια ιδιαίτερη πολυμορφική κούκλα. Είναι μια ιστορία που μιλάει για την προσφορά, τη γενναιοδωρία αλλά και τα λάθη μας, που, όταν τα αναγνωρίσουμε, υπάρχει πάντα τρόπος να τα διορθώσουμε! Μιλάει επίσης για την αξία της φιλίας και την αφοσίωση, την ικανοποίηση του να μοιράζεσαι με εκείνους που αγαπάς και να δίνεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα. Και τότε, με έναν τρόπο μαγικό, όλα τα όμορφα επιστρέφονται!

Το πρωτότυπο κείμενο υπογράφουν οι, πολυβραβευμένοι στο χώρο του θεάτρου για παιδιά, συγγραφείς Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη (Ιδρυτικά μέλη της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, βραβευμένοι το 2007 και το 2015 με Κρατικό βραβείο συγγραφής, το 2017 με τη διεθνή διάκριση White Raven κ.α.) ενώ τη σκηνοθεσία του Γκάυ Στεφάνου επιμελείται φέτος ο ταλαντούχος Θανάσης Μεγαλόπουλος.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Ερμηνεύουν: Γιώργος Κισσανδράκης, Θανάσης Μεγαλόπουλος, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Σωσώ Χατζημανώλη

 

Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου – Έμη Σίνη

Σκηνοθεσία – Σκηνικά: Γκάυ Στεφάνου

Επιμέλεια Σκηνοθεσίας: Θανάσης Μεγαλόπουλος

ΜουσικήΕνορχήστρωση: Άγγελος Αγγέλου

Στίχοι: Έμη Σίνη

Κοστούμια: ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ

Κούκλα: Δήμητρα Κωνσταντινίδου

Φωτισμοί: Μιχάλης Κλουκίνας

ΗχογράφησηEditingΜίξηMastering: Γιώργος Ζιώτας

Οργάνωση Παραγωγής: Κατερίνα Μουχταρίδη

Αφίσα: Polkadot Design studio